SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy S10 mund të përfundojë duke u lansuar me më shumë se një ekran. Ekrani i dytë mund të ndërtohet në mbështjellësin mbrojtës për telefonin, sipas një patente të re të paraqitur nga kompania koreano-jugore.

Imazhi më poshtë zbulon atë që Samsung ka parashikuar për funksionimin e ri. Ky ilustrim vjen nga mirësjellja e ekipit në LetsGoDigital, i cili arriti të zbulojë dokumentet zyrtare.

Patenta përshkruan një mbështjellës të telefonit të Samsung që përmban dy ekrane elektroforetike, të përparme dhe të pasme.

Një ekran në pjesën e pasme ju lejon të merrni njoftimet pa marrë parasysh se si ka mbetur telefoni. Kjo gjithashtu mund të integrohet në aplikacione të ndryshme.