SHPËRNDAJE

Siç ka mësuar gazetari francez Pasqual Praud, gjithçka tashmë dihet, Ronaldo do ta fitoj çmimin si lojtari më i mirë në botë “Topin e artë 2013”.
Siç pohon Praud, Ronaldo ka fituar me një dallim solid nga Ribery, ndërsa Messi radhitet i treti.
Praud ka qenë edhe më preciz, ai pohon se Ribery ka fituar në votimin e gazetarëve, ndërsa Ronaldo ka marrë titullin me votat e trajnerëve dhe kapitenëve të ekipit.