SHPËRNDAJE

Në një debat në rubikon ku debatohej tema për diasporën, gazetari Valon Syla e quajti diasporen primitive dhe janë pasardhësit e analfabetave.

Sipas gazetarit Valon Syla diaspora ka ende të menduarit e viteve 90.