SHPËRNDAJE

Këngëtari i shumë hiteve shqiptare Gena, ka sjellë një tjetër super hit që mban titullin “Të kam dashuri”.
Kënga ka ardhur me një klip shumë interesant dhe nën tingujt e bukur të violinës së Ervin Gonxhit ku ka shumë ritëm.