SHPËRNDAJE

Meghan Markle dhe princi Harry tashmë ka javë që kanë konfirmuar që do të bëhen prindër të një fëmije. Dyshja kanë pohuar se mezi po presin që fëmija të vjen në jetë gjersa raportohet se gjatë muajit mars do të bëhen prindër.

Tashmë mediat botërore po shkruajnë se kush mund të jetë edhe kumbara i vogëlushit të parë të çiftit të Mbretërisë së Bashkuara. Tashmë mediat botërore po shkruajnë se kush mund të jetë edhe kumbara i vogëlushit të parë të çiftit të Mbretërisë së Bashkuara.