SHPËRNDAJE

Në objektin e trafostacionit të KEK-ut në Gjilan,shihet një gjarpër i madh.

Siç mund të shihet në foto, bëhet fjalë për një gjarpër johelmues i llojit boa (Bolla), i cili nuk është i rrezikshëm, edhe pse ka përmasa të mëdha dhe është çudi se si ka arritur të hyjë në këtë objekt.

Këtë vit është një dukuri e pranisë së madhe të gjarpërinjve në vende të ndryshme, përfshirë edhe qytetet, prandaj duhet pasur shumë kujdes, pasi ka edhe gjarpërinj shumë të rrezikshëm dhe helmues.