SHPËRNDAJE

Sirian-02
Në aksionin e përbashkët të policisë dhe doganës në stacionin hekurudhor të Preshevës është ndaluar tentim kalimi i kufirit i 19 emigrantëve ilegale që ishin fshehur në vagonat e trenit internacional njofton dogana, transmeton presheva.com.

Emigrantët ishin fshehur në rimorkiot e kamionëve që ishin në tren që po udhëtonte nga Greqia nëpërmjet Serbisë drejt Evropës perëndimore.

Sirian-03

Ata janë zbuluar pasi doganierët kishin vërejtur mbështjellësin e shkyer në njërën nga rimorkiot e kamionëve, ku dhe kanë dyshuar se përvec mallrave, aty gjendet edhe dicka tjetër.

Në rimorkio kanë qenë 7 sirian, 6 afganistan dhe 1 iranian, ndërsa në rimorkion tjetër edhe 6 sirian. /presheva.com/

Sirian-04