SHPËRNDAJE

Vitet e 90-ta ishin me të vërtetë të “çmendura”: prerje flokësh të pabesueshme, veshjet “acid” dhe pajisjet e para elektronike, janë vetëm disa nga gjërat që mund t’i kujtojmë sot.

Por një gjë është e sigurt, se vetëm fëmijët e fundit të shekullit të 20-të mund të kujtojnë të gjithë lumturinë dhe zhgënjimin e asaj kohe.

Më poshtë do të ju sjellim disa fotografi për t’iu kujtuar këto vite të pabesueshme. Nëse keni lindur më vonë se në vitet e 90-ta, përpiquni të kuptoni dhe ndjeni veçantitë e këtyre viteve.

Rrjetet sociale dukeshin kështu

Këpucët ishin kështu

Kur nëna e juaj ju “zinte” duke luajtur Super Mario

Kur ti e zije i pari kompjuterin, gjendja ishte kështu

Shumë fletë të fletores suaj kishin këtë pamje

Fotografia 3D dukej kështu

Stili i flokëve më shumë ngjante sikur një gabim i frizerit/es

Madje edhe macja juaj kishte forma të tjera të argëtimit

Ky po që ishte një moment i dhimbshëm

Ky edhe më i dhimbshëm :)))

Duhej t’i ktheje videokasetat në video club për vëllau ose motra e vogël e bënte këtë

Prindërit ju vishnin kështu

Kjo ishte “pasuri”

Zgjidhje të vështira

Vullneti i hekurt kishte këtë emër

Kështu bëheshe “mbret” i klasës

Të duheshin 15 minuta për tu bërë dizajner grafik

Fotograf poashtu!

Padyshim se kishit frikë se mos telefoni ju bie në këmbë!