SHPËRNDAJE

Këngëtari dhe instrumentisti preshevarë, Gjergj Presheva gjatë promovimit të videoklipit të të tijë të ri baladë dashurie me titull Unazën time që është realizuar pak ditë më parë ka deklaruar për preshevacom se kontribuesit e artit muzikorë në vendin tonë duhet të kultivojnë muzikën e mirëfillt shqipe. Realizimi i kësaj kënge është bërë në bashkëpunim me ekipin e punës artistike nga Shkupi, Presheva dhe Prishtina./presheva.com/