SHPËRNDAJE

Qindra gjermanë i janë kthyer së shkuarës dhe kanë zgjedhur të evitojnë kinematë për t’i zëvendësuar me kinema verore, ku filmin e shijon nga rehatia e makinës.

Kjo alternativë është zgjedhur për të ndihmuar sadopak në distancimin social dhe për të shmangur infektimin e mundshëm me COVID-19 në salla të mëdha dhe plot me njerëz si ato të kinemave të mbyllura.

Në kinematë verore bileta blihet online dhe në makina lejohen vetëm 2 persona, kështu që është një aktivitet shumë i sigurt.

Movie goers flock to local drive-in cinema

Residents of Essen, Germany, flocked to their local drive-in cinema, as conventional cinemas in the country are closed in an effort to curb the spread of COVID-19.The activity is seeing a newfound popularity amid the country's quarantine restrictions. https://abcn.ws/3azFy2b

Gepostet von ABC News am Dienstag, 31. März 2020