SHPËRNDAJE

Bill dhe Hillary Clinton po u dalin në ndihmë amerikanëve me rastin e pandemisë, covid-19.

Miqtë e shqiptarëve dërguan pizza falas në disa spitale të SHBA-së.

Ish-presidenti dhe sekretarja e shtetit i dhuruan numër të madh të pizzave mjekëve, infermierëve dhe stafit tjetër në Spitale.

“Faleminderit që po ndihmoni komunitetin”, ishte mesazhi i tyre.