SHPËRNDAJE

Sot fillojnë zyrtarisht punimet në Shtëpinë e Shëndetit rreth objektit të Ndihmës së Shpejtë.
Falë donacionit të Bashkimit Evropian Shtëpisë së Shëndetit i shtohet një depart i ri.

Kjo ndërtes i plotëson të gjitha kushtet,dhe së shpejti do të paiset me apartur të re.
Ndihma e Shpejtë do të jetë në favorë të qytetarëve të Komunës së Preshevës për 24-h.

Kryes i këtyre punëve është kompania “Saba Bellca”-Preshevë/presheva.com/