SHPËRNDAJE

Një situatë paniku dhe ankthi e shkaktuar nga një shqiptar është krijuar në Gjykatën e Gytheio të Greqisë.
41-vjeçari i quajtur Dritan M.i mori armën një prej oficereve të policisë që kishte pranë dhe kërcënoi me armë ata që e kishin paditur. Nga incidenti pati vetëm terror dhe panik por asnjë të lënduar. Shqiptari u neutralizua shpejt nga punonjësit e tjerqë të policisë të cilët e arrestuan menjëherë.
Mediat greke shkruajnë se Dritan M. ka qenë i dënuar më parë për rrëmbim të fëmijëve dhe kontrabandë te paligjshme, punonjësja e policisë të cilës ai i mori armën, humbi ndjenjat kur pa se 41-vjeçari iu afrua fëmijës së saj të mitur.