SHPËRNDAJE

Të gjithë ata që nuk e kanë shikuar ndeshjen ndërmjet Atletico Madrid dhe Chelsea, është e mjaftueshme ta shikoni këtë foto, dhe ajo do të tregoj se çfarë ka ndodhë në këtë ndeshje.

Kjo ndeshje përfundoi pa gola.