SHPËRNDAJE

GoldAG

Reperi Golg AG tha se feja islame nuk e lejon vrasjen dhe kështu edhe masakrën në Paris.
“Shumë sene nuk i kam pa, do çka i pashë i pashë edhe këtu te ti në televizion, nuk kam mujt me përcjell komplet, po është diçka që nuk e lejon feja islame”, tha ai në ‘Zonë e Lirë’ në televizionin Klan.
“Allahu Ekber nëse thu nuk lejohet me vra dika, kështu që feja islame është paqe”, tha ai.