SHPËRNDAJE

Ashtu siç ndodh pas çdo ngjarje që tërheq vëmendje të madhe, reperi Gold AG ka sjellur projektin e radhës, në bashkëpunim me Ganimete Abazin dhe “Ilirët”.

Reperi Gold AG ka sjellur projektin e tij më të fundit, të cilit ia ka bashkangjitur edhe videoklipin.

Kënga është një lloj ri-krijimi i poezisë “Fjalët e Qiririt” nga Naim Frashëri.

Klipi dhe teksti kanë motive patriotike, ndërsa vijnë vetëm një ditë pas ngjarjes së ndodhur në Serbi, ku Shqipëria është ndeshur me Serbinë.