SHPËRNDAJE

Arian Agushi ka reguar pas tragjedisë që ndodhi dje në qytetin e Istogut ku polici Izet Demaj humbi jetën.

Reagimi i plotë i Gold AG

Lajm vërtetë i rëndë,për mua si pjesë e këtij populli,për kolegët e policisë së Kosovës,por edhe për bashkluftëtarët e Izet Demajt që shpëtoi nga plumbat e armikut e u vra nga plumbi i “shqiptarit”.

Zot fale dhe mëshiroje këtë vëlla që ra në krye të detyrës,lehtësoja dhimbjen familjes dhe shpërbleje me të mirat tua në Xhennetin Firdeus.

Policia është populli, nuk kemi plumba për djemt tanë, e kush ka atëherë le ta ruan një për veten jo për policinë e vendit.

ARDHSHIN DITË TË MIRA KOSOVË PËR TY,

SE E KEQJA T’KA MBYLLË SI DERË ME DRY.

Lamtumirë hero IZET DEMAJ.