SHPËRNDAJE

 

Ditën kur ndërroi jetë Art Kurti, aktori i serialit “O sa mirë” u kuptua edhe rëndësia e tij për shumë persona, në veçanti figura publike që kishin afërsi me të ndjerin.

Një ndër ta ishte edhe reperi Gold Ag, i cili nga dhimbja dhe pamundësia për t’i plotësuar dëshirën për takim ditë më parë, publikoi edhe mesazhe private me aktorin e ri i cili nuk jeton më.

Ndërsa së fundi, Arian Agushi u përball me komentuesit pas publikimit të një fotoje me aktorin tjetër të serialit të famshëm “Bambi” , ditën kur ndërroi jetë miku e kolegu i tyre.

Komenti i lënë në foto nga një komentuese, bëri që Goldi të mos qëndroj indiferent.

Gjatë një muhabeti mes miqsh, Arti kishte përmendur vdekjen…