SHPËRNDAJE

Arian Agushi – Gold Ag, e ka të gatshëm projektin e tij të radhës.

Këngëtari shfrytëzoi rrjetet sociale për të zbuluar se kënga që mbanë titullin “E kam emrin preshevar”, është finalizuar dhe do të publikohet më 26 nëntor në orën 20:00.

Kjo është vetëm një nga këngët e shumta që Gold Ag i ka paralajmëruar edhe më parë.