SHPËRNDAJE

Në ndeshjen me karakter humanitar për viktimat në tajfunin në Filipine, publiku në Zvicër ka mundur të shikoj ndeshjen e mjeshtërve të mëdhenj të futbollit, ku janë ndeshur legjendat dhe Young Boys.

Ndeshja ka përfunduar me rezultat 8:6 për ekipin në të cilën kanë luajtur Salgado, Cannavaro, Hierro, Maldini, Zidane, Figo, Gatuso, Nedved, Ronaldo, Shuker, Cudiccini, Ronald De Bour, Ferreira, Karembeu, McManaman, Nakata, Pires, Elber, Zambrotta, Gorkaef, Gomes, Mendieta, Souza, Ljungberg, Marta, Solari, Vieri, Makalele dhe Shukur.