SHPËRNDAJE

Kompania “Google”, me bazë në Kaliforni ka publikuar emrat e personazheve dhe ngjarjeve më të kërkuara gjatë këtij viti.

Lista e gjërave më të kërkuara padyshim që lidhet me ngjarjet më të rëndësishme të botës, në fusha të ndryshme si në politikë, sport, muzikë dhe teknologji.

Një prej sensacioneve të këtij viti ka qenë loja “Pokemon Go” si dhe zgjedhjet në Amerikë. “Trump” dhe “Hillary Clinton” janë renditur gjithashtu në 10 fjalët më të kërkuara në Google që vijojnë si më poshtë.

1-Powerball
1-Prince
3-Hurricane Matthew
4-Pokémon Go
5-io
6-Olympics
7-David Bowie
8-Trump
9-Election
10-Hillary Clinton

Ndërsa më poshtë mund të shihni listën me emrat e 10 personave më të kërkuar gjatë këtij viti:

1-Donald Trump
2-Hillary Clinton
3-Micheal Phelps
4-Bernie Sanders
5-Steven Avery
6-Ryan Lochte
7-Simone Biles
8-Cam Newton
9-Usain Bolt
10-Kevin Durante

“Google” ka publikuar edhe listën me 10 këngët më të kërkuar të vitit.

1-“Formation” (Beyoncé)
2-“Purple Rain” (Prince)
3-“Black Beatles” (Rae Sremmurd feat. Gucci Mane)
4-“Panda” (Desiigner)
5-“One Dance” (Drake)
6-“Cake by the Ocean” (DNCE)
7-“Hello” (Adele)
8-“Lost Boy” (Ruth B)
9-“The Sound of Silence” (Disturbed)
10-“I Took a Pill in Ibiza” (Mike Posner)

Kompania ka krijuar gjithashtu edhe një video në të cilën përmbledh ngjarjet e 12 muajve të vitit që po ëmë pas në vetëm 2 minuta.

Kompania “Google”, me bazë në Kaliforni ka publikuar emrat e personazheve dhe ngjarjeve më të kërkuara gjatë këtij viti.

Lista e gjërave më të kërkuara padyshim që lidhet me ngjarjet më të rëndësishme të botës, në fusha të ndryshme si në politikë, sport, muzikë dhe teknologji.

Një prej sensacioneve të këtij viti ka qenë loja “Pokemon Go” si dhe zgjedhjet në Amerikë. “Trump” dhe “Hillary Clinton” janë renditur gjithashtu në 10 fjalët më të kërkuara në Google që vijojnë si më poshtë.

1-Powerball
1-Prince
3-Hurricane Matthew
4-Pokémon Go
5-io
6-Olympics
7-David Bowie
8-Trump
9-Election
10-Hillary Clinton

Ndërsa më poshtë mund të shihni listën me emrat e 10 personave më të kërkuar gjatë këtij viti:

1-Donald Trump
2-Hillary Clinton
3-Micheal Phelps
4-Bernie Sanders
5-Steven Avery
6-Ryan Lochte
7-Simone Biles
8-Cam Newton
9-Usain Bolt
10-Kevin Durante

“Google” ka publikuar edhe listën me 10 këngët më të kërkuar të vitit.

1-“Formation” (Beyoncé)
2-“Purple Rain” (Prince)
3-“Black Beatles” (Rae Sremmurd feat. Gucci Mane)
4-“Panda” (Desiigner)
5-“One Dance” (Drake)
6-“Cake by the Ocean” (DNCE)
7-“Hello” (Adele)
8-“Lost Boy” (Ruth B)
9-“The Sound of Silence” (Disturbed)
10-“I Took a Pill in Ibiza” (Mike Posner)

Kompania ka krijuar gjithashtu edhe një video në të cilën përmbledh ngjarjet e 12 muajve të vitit që po ëmë pas në vetëm 2 minuta.