SHPËRNDAJE

dr. Desaret Murati për portalin presheva.com ka thënë se gripi sezonal shfaqet cdo stinë të dimrit por karakteristik është stina e vjeshtës, dimrit dhe pranvera e hershme.

Gjatë kësaj interviste po ashtu ai tha se të prekur nga ky grip jan të gjith moshave mirpo tendencë më të madhe për t’u prekur janë të moshuarit dhe ata të cilët janë me imunitet të dobët./presheva.com/