SHPËRNDAJE

Një grua ka ndërtuar një xhami pas tridhjetë viteve të kursimit të pagës së pensionit të bashkëshortit të saj të ndjjerë.

Historia u shpërnda në Twitter nga djali i saj, Mohammad Al Harbi, i cili postoi një foto të nënës së tij në xhami duke thënë: “Sa madhështore që je nënë …

Ajo kurrë nuk e ka gëzuar pagën modeste të daljes në pension të babait tim të ndjjerë, transmeton AsianImage.

“Ajo kaloi 30 vjet duke e kursyer derisa ajo ndërtoi një xhami në emrin e babait tim.

InshaAllah atij i garantohet një vend në xhenet. Të Allahut jemi dhe tek Ai kthehemi”.