SHPËRNDAJE

Ka vazhduar seanca për ligjin e gjuhëve, në të cilën deputetët e shumicës parlamentare pritet të votojnë për herë të tretë për të njëjtin ligj.

Mirëpo opozita maqedonase vedosi që të bllokojë foltoren dhe të mos lejojë që të bëhet votimi për ligjin, njofton Telegrafi Maqedoni.

Në Kuvend është i pranishëm edhe ish-kryeministri Nikolla Gruevski, i cili i është afruar Talat Xhaferit dhe nuk e lejonte që të mbajë seancën.

Seanca është shtyrë për 15 minuta, pasi u kërkua nga deputetët./telegrafi