SHPËRNDAJE

Në Hanin e Elezit, më konkretisht në lagjen e Meliqëve ka ndodhur një vjedhje e rëndë.
Një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se persona të panjohur me forcë kishin depërtuar në brendinë e xhamisë dhe nga aty kishin vjedhur tre mikrofona, shkruan Indeksonline.

Rasti mbetet në hetime të mëtutjeshme.