SHPËRNDAJE

Trupi i njohur si TheDarkOverlord pretendon se ka vjedhur 18,000 dokumente nga Hiscox Syndicates, Lloyds of London dhe Silverstein Properties, dhe kërcënoi të lirojë dosjet që japin “përgjigje” për sulmet e 11 shtatorit nëse nuk merr një shpërblim.

Një zëdhënës i Hiscox konfirmoi vjedhjen në Motherboard dhe tregoi se ka të ngjarë që të dhënat e sigurimit të jenë të lidhura me proceset gjyqësore që përfshijnë fushatën terroriste.

Grupi publikoi një pjesë të vogël të dosjeve duke përmendur FAA, TSA dhe firmat e ligjit si dëshmi të supozuar, dhe pohoi se do të lëshonte çelësat e dekriptimin për arkivin e tyre në faza të njëpasnjëshme, përveç nëse merrte shpërblim në bitcoin. Ai gjithashtu kërcënoi të shantazhojë njerëzit që mund të përmendeshin në dokumente, duke kërkuar që ata të paguanin nëse donin që dokumentet e tyre të tërhiqeshin nga ndonjë arkë e botua.