SHPËRNDAJE

Pas një viti për plotë me aktivitete humanitare ne sot u nisëm për në Mekke dhe Medine UMRAH. Një falenderim të veçantë për vëllaun Mevlan Kurtishi i cili më zgjodhi musafir nderi në këtë udhëtim.

Falenderojm edhe kompanin Shpejtimi Tours i cili na siguroj transportin nga Prizreni deri në aeroportin e Shkupit falas.Falënderojm Restorant ‘Kapri’ në Shkup i cili na nderoj me darkë.

Lusim Zotin të kemi Umrah të pranuar.