SHPËRNDAJE

Edhe para banorëve të BL Corroticë PVD shpalosi programin parazgjedhor të zgjedghjeve parlamentare të 16 marsit. Pjesmarrja në zgjedhjet Pralamentare do të thotë ngritja e zërit të shqiptarëve për problemet që i kanë kapluar popullatën në Luginë në shumë sfera, ka thënë kështu Safet Hyseni .E Kadrije Ahmedi ka thënë se jemi të vetëdijshëm se me një mandat në Parlament nuk mund të realizohet shumë por mos pjesmarrja në këto zgjedhje do ti shkon për shtati shtetit. Ndërsa kandidati I listës nga Bujanoci Fatmir Hasani veç tjerash theksoi se të drejtat e shqiptarëve në parlament nuk bëhen vetëm për anëtarët e PVD-së, e drejta nuk rezervohet vetëm për një pjesë të shqiptarëve, PVD-së por për të gjithë. Prandaj PVD për 24 vjet ka treguar mencuri e kurrë nuk ka lëshuar gabime në vijën kombëtare ka shtuar zoti Hasani. Me muhabete kufijtë kurrë sjanë ndërru dhe se as një kryetar komune nuk mund ti ndërroj ka deklaruar para të pranishmëve lideri I PVD-së Riza Halimi. Për zotin Halimi partia tjetër si parti më radikale dhe se i ndërrojn kufijtë janë të pa pranueshme dhe është moment I fundit që këto gjëra të qartësohen dhe most ë manipulohen me popull se janë të pa pranueshme, ka shtuar zoti Halimi. E zoti Halimi veç tjerash potencoi se është momenti që të zhduket kjo politikë dyftyrëshe.

Fushatën parazgjedhore të Partisë për Veprim Demokratik mund ta ndiqni duke klikuar këtu