SHPËRNDAJE

Halimi
Deputetët populor në kuvendin e Serbisë sikur çdo ditë të marte kanë shtruar pyethet e tyre përfaqësuesve të qeverisë duke kërkuar informacione.

Pyetja e deputetit popullor dhe kryetarit të PVD-së Riza Halimi për qeverinë e Serbisë ka qenë pse në fshatin Miratoc, afër Preshevës nuk është hapur vendkalimi kufitar me Maqedoninë dhe pse në situtatën e jashtëzakonshme me emigrantë nuk është përforcuar shërbimi kundër zjarrit e cila nuk mund të zgjidh as problemet themelore, pse nuk janë përforcuar ndërrmarjet komunale lokale dhe shtëpia e Shëndetit në Preshevë. /presheva.com/