SHPËRNDAJE

Haradinaj ka folur më shumë rreth jetës së tij personale, ndërsa ka treguar edhe për punët që ka bërë para se të hynte në politikë.

“Kam punuar roje,ndërtim, kopshtar, kam punuar edhe në Shqipëri, kam mbledhur hekura të vjetër nëpër tërë Shqipërinë dhe i kam dërguar në Elbasan” është shprehur kryeministri.

Më poshtë mund të ndiqni: