SHPËRNDAJE

Gjatë ditës së Hënë, Gjykata Kushtetuese vendosi në të mirë të Ramush Haradinajt për rritjen e pagave.

Me të marr detyrën e tij, Haradinaj mori vendim që vetes të ia rris pagën. Ai vetës ia bëri pagën 2950 euro.

Por a e dini sa paguhen kryeministrat e rajonit?

Një statistikë e ka nxjerrë Lëvizja Vetëvendosje.

Sipas të dhënave të paraqitura nga VV, del se: Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka pagën 1700 euro, Zoran Zaev, kryeministër i Maqedonisë, ka pagën 1300 euro, Dusko Markovic, kryeministër i Malit të Zi, ka pagën 1130 euro, dhe Ana Brnabic, kryeministre e Serbisë, ka pagën 1000 euro.