SHPËRNDAJE

 

Haradinaj ka thënë se mirëpresin mundësinë t’u koordinuar më shumë me të gjithë spektrin politik për temat të interesit nacional dhe se një gjë e tillë është më se e nevojshme.

Veseli në cilësinë e udhëheqësit të koalicionit parazgjedhor PAN u ka dërguar liderëve politik Platformën që e ka quajtur konsensuale dhe gjithëpërfshirëse për agjendën shtetërore të Kosovës.

Në ndërkohë, Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti, ka thënë se LDK-ja do të marrë vendim në strukturat e veta lidhur me këtë platformë, por se e ka quajtur pafuqi të koalicionit.