SHPËRNDAJE

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka folur për incidentin e sotëm në Deçan. Thotë se ajo çfarë ndodhi aty, nuk kishte të bënte asgjë me të. Shefi i Qeverisë thekson se ndërhyrja e tij ishte në funksion të qetësimit të situatës.

Postimi i tij i plotë:

Sot, në 19-vjetorin e çlirimit të Deçanit përkujtuam flijimin për liri të luftëtarëve nga e gjithë shqiptaria.

Më këtë rast, disa media kanë spekuluar, se ka pasur reagime të vëllaut të Beg Rizajt drejtuar ndaj meje.

I siguroj qytetarët e Deçanit dhe publikun e gjërë, se mosmarrëveshja nuk kishte të bënte asgjë me mua.

Ndërhyrja ime ishte në funksion të qetësimit të situatës, për të ruajtur figurën e luftëtarit tonë të lirisë.