SHPËRNDAJE

Kuvendi i Kosovës dje ka pasur në rend dite interpelancën me kryeministrin e Kosovës, Ramush Haradinaj, në lidhje me nënshkrimin e marrëveshjes komerciale ndërmjet kompanisë “Contour Global” dhe Qeverisë së Kosovës për projektin e Termocentralit “Kosova e Re”.

Haradinaj do të ketë sërish sot një interpelancë tjetër, e kërkuar nga Lëvizja Vetëvendosje në lidhje me korrupsionin dhe krimin e organizuar.

Seanca do të fillojë në ora 13:00.