SHPËRNDAJE

Anija01

Nis lundrimin anija më e madhe në botë. Ajo peshon 120 mijë tonë dhe ka 16 kate, ka një lartësi prej 70 metrash dhe gjerësi prej 362 metrash.

Anija quhet “Harmony of the Seas” dhe kushtoi rreth 1 miliard dollarë për t’u ndërtuar.
Ekuipazhi i anijes përbëhet nga 2 mijë persona, ndërsa anija mban deri në 6 mijë persona.

Një qytet që lundron mbi ujë.

Anija02

Anija03

Anija04