SHPËRNDAJE

Ju duhet të keni aftësi të jashtëzakonshme për të konsideruar veten si një agjenti special të FBI. Kandidatët duhet të kalojnë shumë teste dhe t’u përgjigjen disa pyetjeve që mund të tregojnë nëse kanë potencial.

Ne ju sjellim këtë rast në mënyrë që të ndiheni si një agjent special.

Një vrasëse seriale ftoi viktimën e rradhës në shtëpinë e saj. Ato kishin darkuar së bashk dhe më pas vrasësja i ofroi një mollë viktimës. Viktima tha se ajo tashmë ishte shumë e ngopur, kështu vrasësja e ndau mollën në dy pjesë. Që në kafshatën e parë e “mikesha” vdiq.

Pyetje:

Nëse të dyja hëngrën nga e njëjta mollë, pse njëra prej tyre vdiq dhe tjetra mbijetoi?

Përgjigjja:

Vrasësja përdori një thikë të veshur me helm vetëm në njërën skaj.