SHPËRNDAJE

pesha

Varësia ndaj pijes së gazuar Coca-Cola, kishte bërë që britanikja gjatë një viti të shtonte peshë nga 120 deri në 135 kilogram.

Ajo konsumonte rreth dy litra pije ccdo ditë , e cila bërë që për një vit të shpenzonte më shumë se 1 mijë euro vetëm për këtë pije.

Ndërkaq me shtimin në peshë Kiara Walker, nënë vendosi të heqë dorë nga pija, dhe për një vit ajo arriti që të humbiste 57 kilogramë.