SHPËRNDAJE

Të enjtën në mesnatë ka filluar heshtja zgjedhore e cila do të zgjasë deri të dielën në ora 20:00, gjegjësisht kur edhe përfundonë procesi i votimit.

Partitë politike që garojnë për zgjedhjet lokale dhe parlamentare të 21 qershorit kanë heshtuar aktivitetet propaganduese zgjehdore.

Gjatë periudhës së heshtjes zgjedhore, përveç transmetimit të informacioneve mbi pjesmarrjen e votuesve dhe deklaratave nga organet kompetente gjithçka tjetër që ka të bëjë me promovim të programit zgjehdorë ndalohet.

Në komunën e Bujanocit të drejtë vote do të kenë gjithsej 43.480 votues të cilët do të mund të votojnë në 59 vendvotime.

Në garën e 21 qershorit qytetarët do ta kenë mundësinë të votojnë njërën nga 9 lista për parlament lokal si dhe 21 lista për zgjedhje parlamentare./presheva.com/