SHPËRNDAJE

Është ndër emrat më të njohur dhe më të dashur në opinionin publik, dhe krejt kjo falë bamirësisë së faunfd që ka treguar ndaj njerëzve në nevojë, shkruan Kosovarja.

Bëhet fjalë për Hoxha Halil Kastratin, i cili së fundi na e dha lajmin e trishtuar për sëmundjen nga e cila vuan djali i tij Uvejsi.

E këtë lajm të hidhur, e ndau për të kërkuar lutjet për shërimin e të birit të tij, derisa mesazhet e telegramet me lutje në adresë të tij, ishin në numër të jashtëzakonshëm.

Trajtimi i Uvjesit në Beograd, i dha një dije shprese për shërimin e të bërit, e ky lajm e gëzoi pafundësisht Kastratin i cili i njfotoi menjëherë ndjekësit e miqtë e tij.

Pavarësisht situatës në të cilën ndodhet, Hoxhë Kastrati shfrytëzoi nga rasti t’i falenderoj të gjithë për lutjet e pafunda dërguar në adresë të tij.