SHPËRNDAJE

HP Compaq Kompjuter dc7700 SFF (ET090AV) :
Prozessor: Intel® Core™ 2 Duo-Prozessor E6600, 2.40 GHz
 Chipset: Intel® 965Q Express
 Memory: 2 GB DDR2-Synch DRAM PC-5300 Memory
 Disk: 250 GB SATA (7200 RPM)
 Grafik onboard: Intel® Graphics Media Accelerator 3000
CD-RW-/DVD-ROM-
 Intel 82566DM Gigabit
 Sistemin e zërit te integrum: High Definition ALC262 High Definition Audio-Codec

 8 x USB

Windows 7 Professional, 64 Bit
Office 2007 ( Word, Power Point, Excell )
Monitor ⦴ 17 , SAMSUNG
Tastatur + Maus
Kompjuteri ështe në gjendje të rregullt dhe ësht i pazëshem

çmimi : 130 EUR

Për më shumë informacione : Mob. 063 829 18 10