SHPËRNDAJE

Prodhuesi Taiwanese ka konfirmuar zyrtarisht të punojë në një smartphone Blockchain.

Smartphone duhet të jenë i dizajnuara për të mbështetur aplikacione të shpërndara të quajtura dApps. HTC dëshiron të zhvillojë rrjetin e vet Blockchain, ku të gjithë telefonat veprojnë si nyje, duke thjeshtuar tregtimin dhe ndarjen midis përdoruesve të Exodus.

Vetëm kohët e fundit, detajet e “The Finney ” ishin të njohura.

 

Me sa duket Huawei është i interesuar në teknologjinë e Sirin Labs . Sipas Sirin Labs, kompanitë janë në bisedime për “sjelljen e masave të teknologjisë Blockchain në një mënyrë të sigurt”