SHPËRNDAJE

Humanisti, Halil Kastrati përmes rrjetit social “Facebook”, ka bërë të ditur se në Natën e Bajramit disa familje nga qytete të ndryshme të Kosovës, do të bëhen me shtëpi.
Postimi i tij i plotë në Facebook:

Neser, ky eshte programi inshaAllah

” Na forco o Zot !!!

2 Shtepija inagurohen ne Gjilan

2 Shtepija nisin ne komunen e Podujeves

1 Banes dhurohet ne Prishtine

1 Banes dhurohet ne Mitrovice

1 Banes dhurohet ne Peje

1 Banes dhurohet ne Prizren

1 Bunar- Pus hapet ne Podujeve

Do te ndihmohen mbi 500 familje me pako ushqimore ne disa komuna te Kosoves si dhe ne Presheve 100 familje

Ky Ramazan per ne si staf nuk do te harrohet kurr

O Zot shperblej bamireit e ndihmoj nevojtaret.”