SHPËRNDAJE

Humanisti i njohur shqipar dhe kryetar i shoqatës “Jetimat e Ballkanit” Halil Kastrati ka paralajmërur një aksion humanitarë në komunën e Preshevës duke ndihmuar 100 familje.

“Me kryetarin e Presheves Shqiprim Arifi

Edhe nje takim rasti me disa biznesmen te Kosoves ne fusha te Blegtoris dhe Qumshtore

Me kryetarin Arifi morem vendim qe te behet nje aksion i madhe humanitar ne Preshev ku diten e fundit te Ramazanit te ndihmohen 100 familje nevojtare ne Presheve ku komuna do ti perzgjedh familjet dhe nga Jetimat e Ballkanit do te jete ndihma me pako ushqimore

Bamires Zoti ju shperblefte” ka shkruar Kastrari./presheva.com/