SHPËRNDAJE

 

Sqarimi:

Njoftoj opinioni dhe qytetarët e Komunës së Bujanocit se këshilltarët e përbërjes së vjetër të PD-së në Kuvendin Komunal, nuk do të marrin pjesë në seancën e thirrur të Kuvendit për datën 16 Qershor 2020!
Mendojmë se kjo seancë është thirrur për të legjitimuar vendime nga një përberje të skaduar, dhe atë vetëm tri ditë para zgjedhjeve të reja.
Poashtu nuk dëshirojmë që të jemi pjesmarrës dhe dëshmitar të një debati të mundshëm, që mundet të ket qëllim propagandistik parazgjedhor!

Hajredin HYDA
Kryetar i gjerëtanishem i Grupit të këshilltareve të PD-së