SHPËRNDAJE

Ishte këngëtari që fama e tij depërtoi edhe përtej Turqisë. I njohur për stilin e tij të muzikës turke, Ibrahim Tatlises arriti majën e karrierës derisa i ndodhi sulmi.

Pas shumë ndërhyrjeve në spitalet më të mira të vendit, Ibrahimi ka marrë veten por pamja e tij është krejtësisht e ndryshme.

Kaq i moshuar dhe i mbuluar në thinja, Ibrahim Tatlises më nuk njihet. /presheva.com