SHPËRNDAJE

Një i ri nga Gjilan ka marrë si model atë  që kishte parë në Gjermani. I riu nga Dobërqani ka vendosur këmbimore librash në qytet.

Duke marrë si model nga ajo që kishte parë në Gjermani, i riu Agron Murseli ka vendosur një këmbimore librash nga e cila dashamirët e librit do të mund të vendosin një libër dhe në këmbim të marrin një tjetër për ta lexuar.

“Duke e parë një këmbimore për Libra në Gjermani fillova ta ndërtoj që ta kemi edhe ne një në fshatin ton, këmbimore për libra. Fillimi do të jetë të furnizohemi me disa libra pastaj të interesuarit atë që e kanë lexuar ta sjellin dhe ta marrin atë që se ka lexuar”. theksoi ai.

Ai tregoi edhe shpenzimet që ka bërë duke inkurajuar të tjerët ta bëjnë të njëjtën gjë. “Të interesuarit që dëshirojnë me kontribu që t’kemi edhe me shumë këmbimore kjo e gjitha ka kushtuar 45€”, ka përfunduar ai.