SHPËRNDAJE

Mbrëmë, në afërsi të makinerisë së ujësjellësit të Vranjës që gjednet afër stacionit hekurudhor, iu është vënë flaka një makinerie të kompanisë “Saba Belca” nga Presheva.

Sipas deklaratës së pronarit Etem Etemi, dëmi është rreth 100,000 euro, përcjell presheva.com.

Kjo makinë sot duhej të fillonte asfaltimin e një pjese të rrugës “Radniçka” kah stacioni hekurudhor.

Në pak se një vit, sipas Etemit, ësht zjarri i pestë që i vihet mekanizimit të kësaj kompanie të ndërtimit.

Hetimi në rrethanat dhe shkaqet e zjarrit është në vijim.v /presheva.com/