SHPËRNDAJE

Kamerat e sigurisë të vendosura nga MNF Security tek deponia e mbeturinave kanë regjistruar ndezje të zjarrit.

Me të vërejtur zjarri janë vë në dispozicion zjarrfiksat, policia si dhe organet kompetente të prokurorisë per ta sanuar zjarrin dhe për ta gjetur autorin i cili qëllimisht ka ndezë zjarrin.

Siç mëson presheva.com, tashmë autori është identifikuar. Pas përfundimit të procedurave ligjore, presheva.com do ta publikoj dhe videon e personit duke i vënë zjarr qëllmisht.

Në fotot mund të shihni zjarrin dhe makinerinë për ta shuar zjarrin. (Presheva.com)