SHPËRNDAJE

Një pamje e re e Pearl White Galaxy S10 është zbuluar në internet, duke na dhënë imazhin më të afërt në pajisjen e ardhshme të Samsung. Fotografia tregon pjesën e pasme të telefonit, me vendosjen e trefishtë të kamerës dhe një pjesë të logos të Samsung të dukshme.

Sigurisht, pjesa më interesante këtu është ngjyra e telefonit. Ka një farë shkëlqimi dhe duket se ka disa hije të gjelbëra, duke u përputhur me atë që pamë në modelet e rrjedhura të të tri modeleve Galaxy S10 kohët e fundit. Natyrisht, mungesa e një sensori të gjurmëve ofron më shumë konfirmim se S10 do të ketë sensorin e gjurmëve të gishtave nën ekran, për ata që ende nuk janë të bindur.