SHPËRNDAJE

Një infermiere e një spitali në Brazil është pushuar nga puna pasi incizoi Neymarin pasi ky i fundit përfundoi në spital pas një lëndimi në shpinë në ndeshjen Brazil – Kolumbi.

Mbërritja e Neymarit në spital dhe përpjekja e madhe e mjekëve për të intervenuar sa më parë në lëndimin e tij është incizuar nga një infermiere, incizim ky që i ka kushtuar me punë asaj.

Pushimi nga puna është bërë pasi videoja përfundoi në internet.